Gulf Vaxholm

Service - Kvalitet - Tradition

Tanka båten i Vaxholm!

Här på Gulf Vaxholm får du alltid hjälp att lägga till, tanka och lägga loss. Det är även lätt att nå oss från land om du vill komma och fylla dunkar. 

Våra dieselsorter är alltid helt fria från rapsolja, som annars lätt kan mögla i båttanken. Undvik därför att tanka din båt med diesel från landmackar. Rapsoljans kemiska namn är rapsmetylester vilket förkortas RME.

Man behöver varken ha med sig egna fendrar eller tampar hit, våra bryggor är mjuka och vi har tampar överallt. Djupet är tillräckligt för alla båtar även på bryggan närmast land.

Varmt välkommen till Gulfbukten!

 

Betalsätt: Kontant, kort samt Gulfs värdecheckar och presentkort.

100-kronorssedel
Telefon
08-541 321 08
E-post
gulf@gulfvaxholm.se
LÄGET

Vi påverkas inte av den pågående kajrenoveringen här i Vaxholm. Kajerna kommer byggas om i olika etapper vilket kommer ta många år, men det kommer bli jättefint när det är klart!

Man får alltid köra i det västra kastellsundet om man ska angöra Vaxholm inom sundets sträckning, t.ex om man ska hit till Gulf. Välj det östra kastellsundet om du bara ska passera Vaxholm så blir skepparna på Waxholmsbåtarna glada!

80 meter norr om macken ligger en uppgrundning. Segelbåtar och större motorbåtar måste särskilt tänka på att passera styrbordspricken på rätt sida för att bevara familjefriden ombord på båten.

I vårt sund är det lågfartsområde året om. Gör Kustbevakningen sysslolösa och därmed din semesterkassa en tjänst -kör högst i 5 knop!

Linfärjan som gick till Kastellet är nedlagd sedan 2023. Så det blir lite skönt att slippa allt tutande …

Ditt beröm - vår motivation!

Vi vill rikta ett stort varmt tack till alla våra kunder, nya som gamla, för all den positiva respons vi får för det jobb vi utför. Det beröm vi får motiverar oss mer än något annat! Vi älskar vårt jobb tack vare dig som kund!

-Tack! 💖 

Gulfstandard

Vårt motto är Service, Kvalitet, Tradition, det innebär att vi eftersträvar:

-högsta möjliga standard på vår anläggning och våra produkter.

-att alltid ge dig så god service och hjälp som vi kan.

-att vara pålitliga och att alltid finnas för dig -alla dagar och i alla väder, år efter år.

Vår målsättning är
att vara den bästa båtmacken i världen!
Bildgalleri
Tryck för att förstora
Gulf Vaxholm
- Service - Kvalitet - Tradition -
4.7/5

HÖGSTA KREDITVÄRDIGHET
Aktiebolag

VISION ÖSTERHAMNEN